23. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstid peavad õigeks alkoholi tarvitamise piiramist

24.10.2007

<br /><strong>Eesti Arstide Liidu volikogu avaldus</strong>

Arstkond peab alkoholi liigtarvitamist Eestis väga tõsiseksprobleemiks. Eesti on alkoholi tarvitamisest põhjustatud haigusteja vigastussurmade poolest Euroopa Liidus juhtpositsioonil. Lisaksalkoholist põhjustatud õnnetuste- mürgistuste ja enesetappudeohvritele on viimasel kümnendil meie riigis alkoholiliigtarvitamisest tingitud haiguste tagajärjel elu kaotanud ligi4500 inimest- eelkõige tööealised mehed. Alkoholitarbimiseltinimese kohta on Eesti Euroopas esikohal- meie lapsed joovadalkohoolseid jooke üha rohkem ja alustavad sellega aina nooremaseas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099