24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes ravib meid homme?

Põhja-Eesti Regionaalhaigla Pressiteade 25.10.2007

<br />Reedel- 26. oktoobril- algusega 10.00 toimub Põhja-EestiRegionaalhaigla sügiskonverents teemal „Kes ravib meid homme?”.Konverents keskendub arstiteaduse üliõpilastele jaarst-residentidele - nende arenguvõimalustele ja motivatsiooniletöötada Eestis.

Konverentsi avavad sotsiaalminister Maret Maripuu ja SAPõhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik.Avaettekande teeb Poliitikauuringute Keskuse PRAXIS juhatuseesimees Ain Aaviksoo- kes esineb teemal „Arstid - kuum kaup kogumaailmas”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099