24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Sotsiaaltöö Keskust tunnustati kui edasipürgivat organisatsiooni

25. oktoober 2007

<br />Tallinna Sotsiaaltöö Keskus saavutas Eesti juhtimiskvaliteediauhinnakonkursil avaliku sektori organisatsioonide kategooriastunnustuse "Edasipürgiv organisatsioon". Eesti Kvaliteediühingannab tunnustuse üle homme- 26. oktoobril kell 9.30sotsiaalhoolekande aastakonverentsil Tartus Vanemuisekontserdimajas.

Tunnustus Edasipürgiv organisatsioon antakse organisatsioonileEesti Juhtimiskvaliteedi Auhinna konkursil edukalt valitud jajuhitud parendusprojektide elluviimise eest. EdasipürgivaOrganisatsiooni tunnustusskeem järgib EFQM (European Foundation forQuality Management) täiuslikkusmudeli (EFQM Excellence Model®)metoodikat. Tunnustus on kehtiv 2 aastat.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099