29. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ajakiri Sotsiaaltöö 5/2007 - sotsiaaltöö väärib rohkem tunnustust

Tervise Arengu Instituut PRESSITEADE 30.10.2007

<br />Sotsiaaltöö on kõrge keerukusastmega kutseala- mis tegutsebkonkreetsete sotsiaalsete probleemidega paljudes valdkondades- olgusiis tegemist ohvri ja kurjategija lepitamise- kooliprobleemidelahendamise või teenuste osutamisega kodututele.

* Missugust haridust vajab pädev sotsiaaltöötaja- küsib ajakirjatoimetuse veerus Judit Strömpl. Prof Hans van Ewijk väidab omaartiklis- et sotsiaaltööl on oluline saavutada tunnustus ühtsekutsealana- ning kutsub üles analüüsima tegureid- mis motiveerivadvõi hoopis pärsivad sotsiaaltöö alal töötamist. Kristel Altosaartuletab meelde- et töötamaks eri taustsüsteemidest päritklientidega- tuleb sotsiaaltöötajal arendada oma kultuurilistkompetentsust. Inge Ojakäär tutvustab mõningaid kultuurideeristamise võimalusi. Kas koolisotsiaaltöö tegija onsotsiaaltöötaja või sotsiaalpedagoog - sellel teemal diskuteerivadTiiu Kadajas ja Leena Arras.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099