4. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab meeste tervise nädal

PRESSITEADE 5.november 2007

<br />Tartu Ülikooli Kliinikumi Meestekliinik koostöös Eesti Vähiliidugaorganiseerib 5.-11. novembrini ülekaalulisusele jaeesnäärmehaigustele pühendatud Meeste tervise nädala.

Meeste tervise nädala eesmärgiks on juhtida avalikkuse- aga kameditsiinitöötajate tähelepanu ülekaalulisuse mõjule meestetervisele. EV Sotsiaalministeeriumi uuringu andmetel onülekaalulisus tähtsuselt kolmas-neljas tervisekadu põhjustavriskitegur- mille osatähtsus nii Eestis kui ka üle maailma onkiiresti kasvamas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099