4. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järelevalvetoimingud vereteenistuse ja vere käitlemise korralduse üle

Tervishoiuamet 05.11.2007

<br />Seoses vereseaduse (RT I 2005- 13- 63; 2006- 27- 196) § 27 „EuroopaKomisjoni teavitamine” täitmisega palusime kõigilt verekäitlemisegaseotud haiglatelt 2006. a viimases kvartalis esitadaTervishoiuameti järelevalve osakonnale ülevaade haiglas toimuvastvere käitlemise nõuete ja vere käitlemise korraldusetäitmisest.

Järelevalvemenetluse kavandasime selliselt- et võimalikult vähehäirida haigla igapäevatööd. Suure osa järelevalvetegevusestviisime läbi dokumendipõhiselt. Palusime esmalt koostada ülevaatevere käitlemise struktuurist- korraldusest ja kvaliteedisüsteemivastavast osast ning esitada koopia asjassepuutuvatestdokumentidest- samuti koopia riiklikust tervishoiustatistilisestaastaaruandest „Vereteenistus”.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099