7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikumisvabadus jõuab Hiiumaale

08.11.2007

<br />4. ja 5. novembril külastas Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu(ELIL) 6-liikmeline esindus Hiiumaa Puuetega Inimeste Koja kutselHiiu saart.

Hiiumaa koja juhatuse esimehe Malle Kobini sõnul oli nendeorganisatsioonil ammu kavas teha ring saarel ja vaadata- missuguneon liikumispuudega inimeste võimalus saarel elada- rännata ning endhästi tunda. Kaasa kutsuti liidu liikumisvabaduse kaardistamiseprojekti liikmed- kes on pädevad andma olukorrale eksperthinnangutliikumistakistustega inimeste erivajadustest lähtudes.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099