8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tunnustatakse parimaid koolipuhveteid

09.11.2007

<br />Esmaspäeval- 12. novembril kell 14.00 toimub Tallinna ÕpetajateMajas (Raekoja plats 14) 2007. aasta parimate koolipuhvetitetunnustamine. Tunnustused annavad üle abilinnapea Merike Martinsonja projekti "Tervislik koolipuhvet" koordinaator Meeli Matsalu.

Parimaks osutus Tallinna Tehnikagümnaasiumis tegutsevkoolipuhvet. Järgnesid Tallinna Saksa Gümnaasiumi- TallinnaHumanitaargümnaasiumi- Tallinna Mustamäe Gümnaasiumi- TallinnaInglise Kolledži ja Tallinna Arte Gümnaasiumi puhvetid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099