14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglate liidu kommentaar tänasele arst-residentide uudisele

Eesti Haiglate Liidu juhatuse esimehe Urmas Sule kommentaar tänasele uudisele arst-residentide kohta http://www.postimees.ee/151107/tartu_postimees/uudised/295701.php

"Eesti Haiglate Liit tunnustab täna Riigikogus vastuvõetudseadusemuudatust- mis viib arst-residentide kulutuste katmiseharidus- ja teadusministeeriumi eelarvest sotsiaalministeeriumieelarvesse. Lisaks sellele- et muudatus parandab residentidetingimusi- näeb Eesti Haiglate Liit muudatuses võimalikkupositiivset mõju ka arstiabi kättesaadavusele ning haiglatejätkusuutlikkusele.

Kui haridus- ja teadusministeerium käsitles residente kuiülõpilasi- siis sotsiaalministeeriumi eelarvesse viimine tähendabresidentide staatuse olulist muutust- sest sisuliselt on tegemistkõrgelt haritud spetsialistidega- kelle panusega nooremarstidenatervishoiusüsteem arvestab.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099