14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn loob tervishoiu- ja lasteasutuste juurde täiendavaid parkimiskohti

15. november 2007

<br />Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on linna prioriteedikspakkuda nii lapseootel naistele kui ka väikelaste vanemateletervishoiu- ja lasteasutuste juures tasuta parkimist.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on kõik- mis puutub lastesselinna jaoks prioriteet. "Kindlasti me ei taha- et lapsevanemadpeaksid hommikul lapsi lasteaeda ja õhtul lasteaiast kojutoimetades või ka lapsega arstil käies muretsema parkimistasumaksmise ja võimaliku rahatrahvi pärast-" märkis Mutli. "Tasutaparkimisel tervishoiu- ja lasteasutuste juures on täita väga tähtisroll meie linna lapse-ja lapsevanemasõbralikuks muutmisel."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099