14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Medtech Insight tutvustab uut 2007. aasta Euroopa kirurgiliste protseduuride andmebaasi

(BW)(CA-MEDTECH-INSIGHT) Medtech Insight tutvustab uut 2007. aasta Euroopa kirurgiliste protseduuride andmebaasi- loetledes enam kui 300 protseduuri 10 meditsiinivaldkonnas- sealhulgas esmakordselt ka trende ja prognoose 2009. aasta lõpuni(Majandusvaldkonna toimetajad)

NEWPORT BEACH- Kalifornia--(BUSINESS WIRE)-- 15. november 2007.a--Medtech Insight- Windhover Information Inc. allüksus- teatab- etsaadaval on värskelt uuendatud ja täiendatud andmebaas - EL I.Q.Euroopa Tervishoiuandmete "Euroopa Kirurgiliste Protseduuride (ESP)Database PlusTF: 2004-2009." ESP Database PlusTF: 2004-2009- midaon viimase 10 aasta jooksul arendanud ning hoolikalt täiustanudTforG- tunnustatud Euroopa konsultatsiooniettevõte ning midaturustab ainult Medtech Insight- pakub kõige põhjalikumat-läbiuuritumat- kaasaegsemat ning korrektsemat turu-uuringute alastinformatsiooni- mis on saadaval kiirestimuutuval Euroopatervishoiuturul.

ESP Database PlusTF: 2004-2009 hõlmab viimaseid andmeid 327kirurgilise protseduuri kohta igas riigis järgmistes riikides:Prantsusmaa- Saksamaa- Itaalia- Hispaania ning Suurbritannia ning10 kirurgilise valdkonna kohta: südame/veresoonkonnakirurgia;neuro/selgrookirurgia; ortopeedia/muskuloskeletoloogiline kirurgia;üldkirurgia; oftalmoloogia; plastiline kirurgia; nina-- kõrva- jakurgukirurgia; sünnitusabi/günekoloogia; rindkerekirurgia jauroloogia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099