14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu muutis Tartu Ülikooli seadust

15. november 2007

<br />Riigikogu võttis 84 poolthäälega vastu valitsuse algatatud TartuÜlikooli seaduse muutmise seaduse (131 SE). Seadusmuudatused onseotud arst-residentidega seonduvate kulutuste üleviimisegaharidus- ja teadusministeeriumi eelarvest sotsiaalministeeriumieelarvesse. Residentuur ei ole rahvusvahelises hariduskulutustevõrdluses käsitletav kõrgharidussüsteemi osana- kunaarst-residendid ei ole üliõpilased ja nende formaalne hariduslikkvalifikatsioon pärast residentuuri lõpetamist ei tõuse. Käesolevseadus muudab palgakujundamise mehhanismi paremaks- tagadespalgapoliitika ja -kokkulepete ning eelarve planeerimise jaresidentuuritellimuse ühtsuse. Muudatuste rakendumisel kaasnebsamuti vastavate ministeeriumide valitsemisala ülesannetekorrastamine ning tööaja efektiivsem kasutamine.

Seadus jõustub 1. jaanuaril 2008. aastal- § 1 punkt 5 jõustub 1.jaanuaril 2009. aastal. Seaduse vastu ei hääletanud egaerapooletuks jäänud keegi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099