14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn seab sihiks parema arstiabi

15. novembril 2007

<br />Tervishoiu arengukava elluviimine muudab eelseisvatel aastatelarstiabi Tallinnas paremaks.

Tallinna volikogu võttis vastu tervishoiu arengukava- miskoostati kuni aastani 2015- võttes seejuures arvesse demograafilisiprotsesse ja tehes strateegilisi valikuid kvaliteetse arstiabikättesaadavuse tagamiseks- märkis täna linnavolikogu eesabilinnapea Merike Martinson. Lähtuti ta sõnul ka mitmestpikaajalist arengut kavandavast dokumendist- nagu "StrateegiaTallinn 2025"- Tallinna arengukava 2006-2021 ja linnaeelarvestrateegia.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099