17. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maripuu kohtub Sloveenia tervishoiuministriga

18. november 2007

<br />19. novembri kohtumisel Sloveenia tervishoiuministriga käsitletakseSloveenia Euroopa Liidu eesistumise aja tervishoiualaseidprioriteete. Nendeks on Euroopa Liidu tervishoiustrateegia ningtervishoiuteenuste direktiiv- HIV/AIDSi spetsiifiliste ravimite(ARV) küsimused- vähi temaatika ning antibiootikumideresistentsus.

Sotsiaalminister Maripuu sõnul on kohtumine 2008. aasta EuroopaLiidu eesistujamaa Sloveenia tervishoiuministriga väga tähtis."Saame läbi arutada olulised teemad- milles Eesti kindlasti kaasarääkida soovib-" ütles Maripuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099