18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn loob pealinlaste tervist kaitsva süsteemi

19. november 2007

<br />Teisipäeval- 20. novembril algusega kell 11.00 korraldab TallinnaTervisenõukogu konverentsi "Hea praktika näited terviseedenduses"-kus abilinnapea Marike Martinson tutvustab esmakordselt TallinnaRahvastiku Tervise Arengukava.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on Eesti inimeste eluiga onüks madalamaid Euroopas ning 15-19-aastaste Eesti noorte suremusvigastustesse on Euroopa kõrgeim. "Kuna Tallinnas näitab uimastiteja sõltuvusainete tarbimine noorte seas pidevat kasvutendentsi janoormeeste suremus on Eestis esikohal- siis vajab just Tallinnkõige kiiremat abi-" ütles Martinson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099