21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ettevõtted asutavad koalitsiooni HIV ennetamiseks

22. november 2007

<br />Täna kirjutavad viie Eesti ettevõtte juhid alla koalitsiooni"Ettevõtted HIV vastu" asutamisdeklaratsioonile- millega lubavadoma töötajatele ning laiemale avalikkusele suunatud teavitustöökaudu toetada HIV ennetust Eestis. Terve Eesti Sihtasutusealgatusel loodud koalitsiooniga liituma ning HIV ennetustegevustesosalema on oodatud teisedki ettevõtted ja tööandjad üle Eesti.

Ettevõtete ühenduse loomise eesmärgiks on kaasata erasektorivahendid- et ära hoida HIV-epideemia ulatuslikum levik Eestielanike seas. Koalitsiooni asutajaliikmetena kirjutavaddeklaratsioonile alla Hansapank- <a target="_blank" href="http://www.eestiehitus.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">EestiEhitus</span></a>- Statoil- TNS Emor ja Hill amp;Knowlton.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099