25. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esitati Vorinostat'i Euroopasse turustamise taotlus

(BW)(NJ-MERCK/ZOLINZA)(MRK) Esitati edasiarenenud ja raskesti ravitava nahapealse T-rakulise lümfoomi raviks kasutatava Vorinostat'i Euroopasse turustamise taotlus.

WHITEHOUSE STATION- N.J.--(BUSINESS WIRE)--Nov. 26- 2007--Merck amp; Co.- Inc.- Whitehouse Station- NJ- USA- mis tegutseb paljudesriikides Merck Sharp amp; Dohme (MSD) nime all- teatas täna- etfirma esitas Euroopa Ravimiametile (European Medicines Agency-EMEA) avalduse edasiarenenud ja raskesti ravitava nahapealseT-rakulise lümfoomi (CTCL) raviks kasutatava Vorinostat'i müügiloasaamiseks Euroopa Liidus. Ameerika Ühendriikides müüakse tablettikaubanime ZOLINZA(R) (vorinostat) all. Kui müügiloa taotlus saakspositiivse vastuse- lubaks taotluse tsentraliseeritud esitamineMSD'l turustada toodet kõigis 27 Euroopa Liidu liikmesriigis-Islandil ja Norras. Mitmed teised rahvusvahelised regulatiivsedtaotlused on esitamisel.

"Vorinostat'i Euroopas turustamiseks esitatud müügiloa avalduspeegeldab meie firma jätkuvat pühendumust esitleda maailmaerinevatele turgudele uudseid vähivastaseid ravimeid-" ütlesStephen Friend- M.D.- Ph.D.- firma juhtiv asepresident- onkoloogia-MRL. "Vorinostat on üks mitmest uuritavast ravivõimalusest-milledel on tähtis osa järjest kasvaval MSD onkoloogia frantsiisilning võib nii nahapealse T-rakulise lümfoomi (CTCL) kui ka suurehulga teiste vähivormide puhul muutuda oluliseksravivõimaluseks."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099