29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn toetab koolitervishoidu

30. november 2007

<br />Tallinn toetab SA Koolitervishoid järgmisel aastal miljonikrooniga- et sealhulgas tagada kooliarstide töö jätkamine.

Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni sõnul peab linn olulisekskoolides arstide olemasolu- kuid haigekassa finantseering poleselleks piisav. "Kooliarstide tööd rahastab haigekassa praegusellises ulatuses- et ühe arsti hoolealusteks on 7000 last- mispole normaalne-" ütles Martinson. "Linnapoolse toetusega on see arvvõimalik viia 3500-ni. Kroonilisi tervisehäireid esineb jubapooltel lastel ning vajalik meditsiiniline järelvalve on koolidesvajalik."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099