3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

7. detsembril on Eesti neuroloogide ja neurokirurgide seltsi talveseminar

Tartu Ülikooli Kliinikum Pressiteade

<br />7. detsembril algusega 12.00 toimub Tartu Ülikooli peahoone aulasEesti neuroloogide ja neurokirurgide seltsi talveseminar.Traditsiooniks on saanud pidada professor Ludvig Puusepa loeng-mille sel aastal peab prof. Ülo Leppik Minnesota Ülikoolist. ProfLeppik on mainekas epileptoloog- Ameerika Epilepsiaseltsi endinepresident- ajakirja Epilepsy Research asutaja ja endinetegevtoimetaja. Prof Leppik on Minnesota Ülikooli farmakoloogiaprofessor ja neuroloogia abiprofessor- MINCEP (Minnesotaepilepsiakeskus) uurimisdirektor. Prof Ülo Leppiku loengu teemaseminaril on „Epilepsy in the Elderly“.

Neljapäeval- 6. detsembril algusega 13.00 peab prof. Leppik TÜnärvikliinikus loengu epilepsia ravist koos haigusjuhtudepraktilise analüüsiga.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099