4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne regiooni noored vägivallast

05.12.2007

<br />Lääne Politseiprefektuuri korrakaitseosakond viib käesoleva aastadetsembrikuu jooksul paljudes koolides läbi anonüümse küsitluse.Küsitluse eesmärk on välja selgitada- milline on noorte teadlikkusja kokkupuude vägivallaga lähisuhetes. Täpsemalt soovime teadasaada- mida noored mõistavad lähisuhtevägivalla all ja kuidas nadsellesse suhtuvad.

Küsitlus hõlmab Lääne Politseiprefektuuri territooriumil asuvateüldhariduskoolide 9 - 12 klasse. Valikuks on Lääne PP piirkonnaigast maakonnast üks maakool ja üks linnakool- kokku 12üldhariduskooli- vastajateks on seega orienteeruvalt 2000õpilast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099