6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raadio laulustuudio lapsed esinevad heategevuskontserdil Aita alustada elu!

07.12.2007

<br />9. detsembril kell 19.00 toimub Tallinnas Kaarli kirikusVikerraadio ja Jazzkaare koostöös heategevuskontsert Aita alustadaelu!- mille tulud lähevad traditsiooniliselt Tallinna PelgulinnaSünnitusmaja toetuseks.

Raadio laulustuudio lapsed Kadri Hundi juhatusel- armastatudlaulja Hedvig Hanson- laulja-kitarrist James Werts ja kitarristAndre Maaker ansambliga esitavad kontserdil talvised laule ningjõululaulude klassikat. Laulustuudio lapsed on tuntuks laulnudpaljude Eesti heliloojate kauneid lastelaule- kuulajateni onjõudnud mitu heliplaati.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099