9. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Õdede Liit toetab bussijuhtide nõudmisi

Eesti Õdede Liit Pressiteade 10. detsember 2007

 <br />Eesti Õdede Liit toetab Eesti Transpordi- ja TeetöötajateAmetiühingu nõudmist sõlmida üldtöökokkulepe Autoettevõtete Liiduganing on valmis streikivaid bussijuhte rahaliselt toetama.

„Oleme veendunud- et nõudmised bussijuhtide põhipalgaalammäärade- tööaja arvestuse- lisatasu maksmise ning puhkusekestvuse osas on õigustatud- sest tööandjate seninekonkurentsivõitlus reisijateveo turul on suuresti toimunudtöötajate sissetulekute arvelt. Selline majandamine ei olejätkusuutlik- vaid töötajaid alavääristav. Eesti Õdede Liit toetabbussijuhte nende nõudmistes moraalselt ning on vajadusel valmis kaoma organisatsiooni rahalised vahendid käiku panema-“ ütles EestiÕdede Liidu president Ester Pruuden.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099