10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Treial: puudetoetust tuleb tõsta olenemata vanusest

11. detsember 2007

<br />Täna- 11. detsembril ei toetanud koalitsioon Riigikogusotsiaalkomisjonis Eestimaa Rahvaliidu fraktsiooni esitatudpuuetega inimeste sotsiaaltoetuste seaduse muudatus ettepanekuid-mille kohaselt tuleks puudetoetust tõsta nii tööealistel kui kapensionäridel ning hooldetoetust tasuda ka töötamise korral.

"Koalitsiooni põhjendust mitte tõsta toetust vahenditepuudumisega riigieelarves ei saa võtta usutavalt- kuna homme vastuvõetav riigieelarve on koostatud suure ülejäägiga ja ei ole mingitalust- miks ei peaks toetama puudega inimesi-" ütles RiigikoguEestimaa Rahvaliidu fraktsiooni aseesimees Mai Treial

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099