12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähi-vastase vaktsiini kasutuselevõtuks tehti Jõgevamaal avalik pöördumine

13. detsember 2007

<br />Jõgeva maavanem- Jõgevamaa perearstid ja haiglate juhid-Tervisekaitse Inspektsiooni esindaja ning Jõgeva Maavalitsuseametnikud teevad Riigikogule- Eesti Valitsusele- Eesti Haigekassalening kõikidele omavalitsustele ettepaneku võtta riiklikkuimmuniseerimiskavasse papilloomiviiruse (HPV) vastane vaktsiin.

"Programmiga tuleks alustada võimalikult kiiresti- et varakultära hoida naistel emakakaelavähki ning mitmesuguseid muidvähivorme- mis on selle vaktsiiniga ennetatavad. Vaktsineeridatuleks kõiki 12-15-aastaseid tütarlapsi- siis ei pea 25 aastapärast ja hiljem need naised muretsema vähki haigestumise ja selletagajärgede pärast-" seisab Riigikogule- Eesti Valitsusele- EestiHaigekassale ning kõikide omavalitsustele adresseeritud avalikuspöördumises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099