17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas annetuskampaania erivajadusega lastele kunstielamuse kinkimiseks

18. detsember 2007

<br />Alates sellest nädalast on Hansapanga eestvedamisel võimalikannetada raha- et pakkuda erivajadustega lastele võimalustkülastada Kumus avatud Joan Miro' maalide näitust ning meisterdadatöötubades juhendaja näpunäidete järgi Miro'-teemaline T-särk.

Kogutud annetuste eest pakutakse Eesti erikoolide ja tavakoolideTootsi klasside ehk käitumishäirete ja haridusliku erivajadusegalaste klasside õpilastele võimalust näha maailmakuulsa kunstnikutöid ja ka ise kätt proovida. Erivajadustega laste Kumu-külastusetarbeks saab raha annetada sihtasutus Dharma kontole 221037763128.Hansapanga-sisestelt annetustelt pank teenustasu ei võta- ülekandetegemisel teistest pankadest tuleb tasuda vastavalt kodupangahinnakirjale.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099