17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eli Lilly detsembrikuu uudiskiri

UUDISED

<strong>2008 aasta 1. jaanuarist on saadaval ainult olansapiinisuuslahustuv ravimvorm Zyprexa Velotab</strong>

Alates 1. jaanuarist 2008 on saadaval ainult Zyprexa Velotab(olansapiin). Seega ei ole saada enam tablettvormis olansapiini:Zyprexa 10 mg N28 ja Zyprexa 5 mg N28.Tabletid on asendatavadZyprexa Velotabiga- mille toimeaine olansapiin on bioekvivalentneolansapiini tavatabletiga- omades sarnast imendumise kiirust jaulatust. Velotabil (olansapiinil) on sama annustamisskeem jaannustamise sagedus - 1 kord ööpäevas.Nagu ka ravimi omadustekokkuvõte ütleb- võib Zyprexa Velotabi kasutada olansapiinitablettide alternatiivina.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099