17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jaanuarist jõustuvad muudatused soodusravimite loetelus ja piirhindades

Sotsiaalministeerium Pressiteade- 18. detsember 2007

<br /><strong>Alates järgmise aasta 1. jaanuarist lisandub soodustuseprotsendiga 50% soodusravimite loetellu neli- soodustuseprotsendiga 75 üksteist ja soodustuse protsendiga 100 seitseravimit. Piirhinnad muutuvad 13 ravimigrupis.</strong>

Olulisemateks muudatusteks on innovatiivse neeruvähi ravimisorafeniibi (NEXAVAR) ja hulgiskleroosi ravimi glatirameeri(COPAXONE) kättesaadavuse võimaldamine patsientidele 100%soodustusega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099