17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere Haigla operatsiooniosakond võitis jõulupeo Taagepera lossis

18. detsember 2007

<br />Raadio 3 korraldatud jõuluteemalise kuulajamängu võitis RakvereHaigla operatsiooniosakond. Auhinnaks kingib Raadio 3 11 arstile-11 õele- neljale hooldajale ning haigla juhtkonnale 20. detsembriluhke jõulupeo koos õhtusöögi ja ööbimisega Taagepera lossis.

Rakvere Haigla anesteesiaõe Ülle Taali sõnul on Rakvere Haiglaoperatsiooniosakonnas hetkel ülev meeleolu ning töötajad ootavadjõuluõhtut Taagepera lossis suure põnevusega. "Eriti tore on seekuulajamängu juures- et õnn naeratas väiksele maakonnahaigla veelgipisemale operatsiooniosakonnale ning 20. detsembri õhtul tähistameeesotsas haigla direktori ja peaarstiga jõuluaega kõik üheskoos-"rõõmustas Taal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099