18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läbimurre ravimite manustamises hingamisteedesse toob mitmed haiglaraviprotseduurid kodudesse

JEFFERSON- Põhja-Carolina- 19. detsember /PRNewswire/ -- Next Safety Inc.- maailma juhtiv hingamisteede ravimite manustamisseadmete arendaja- kinnitas täna pulmonoloogiaalast läbimurret- mis võimaldab manustada ravimeid kopsu eriti tõhusalt.

Kolmanda osapoole laboratooriumis läbiviidud täiustatudoptiliste omadustega tehnoloogia kasutamine näitas- et Next Safetyhingamisteede ravimite manustamise seadmete tekitatud piiskadest99-8% olid läbimõõduga 1 kuni 3 mikronit- ning et piisad olid ajasja ruumis piisavalt eraldatud- et neid oleks võimalikkopsualveoolides absorbeerida.

Ettevõte on juba näidanud nikotiini kiiremat kopsude kaudu verremanustamist kui see sigarettide suitsetamisel võimalik on.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099