18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tõnis Kõiv: uus seadus suurendab puuetega inimeste kaasatust

19.12.2007

<br />Riigikogu võttis täna vastu puuetega inimeste sotsiaaltoetuseidpuudutava seaduse- millega soovitakse lisaks toetustesuurendamisele tõsta ka tööhõivet.

"Vastuvõetud seaduse kohaselt ei rakendata erinevateleeagruppidele enam ühtset lähenemist- kuna toetuste eesmärgidgruppides on erinevad. Laste puhul on oluline soodustada nendearengut- hariduse ja elukutse omandamist- tööealiste inimeste season eesmärgiks tööhõive suurendamine- eakatele aga on vaja tagadaneile vajaminevad teenused- eriti hooldus-" selgitas Kõiv.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099