8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EASL saab 16 aastaseks

09.01.2008

<br />Reedel- 11. jaanuaril tähistab Eesti Akadeemiline Spordiliit (EASL)oma 16. aastapäeva. Sportlikult- nagu juba tavaks on saanud:turniir toimub kuuendat korda. Tartus- Ülikooli vastrenoveeritudSpordihoones mängivad kõrgkoolide töötajad- ministeeriumid- ETV-linnavalitsused ja Eesti Olümpiakomitee lugupeetud inimesedkorvpalli- võrkpalli- lauatennist ja proovitakse täpsustvabavisetes. Toimub ka võistkondlik maleturniir. "See turniir onmidagi enamat kui sport. Siin luuakse kontakte sportlikus õhkkonnasja motiveeritakse oma eeskujuga ka teisi liikuma-" ütles EASLpresident Ants Veetõusme.

Võistlustele on sportima tulemas ja sellega teistele headeeskuju näitamas haridusminister Tõnis Lukas- Kultuuriministeeriumispordiosakonna juhataja Tõnu Seil- EOK ridades võistlevad näiteksMartti Raju ja Rauno Pehka- kohal on TTÜ Kapa korvpallimeeskond-Tartu Ülikooli õppejõud ja paljud teised. Kohale sõidavad kakolleegid Helsingi Ülikoolist. Kokku osaleb turniiril 30 võistkondaja üle 200 sportliku meelega kõrgharidusega inimest- kesväärtustavad oma tegevusega tervislikke eluviise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708