8. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalministeerium esitleb kabinetivaikuses sündinud eelnõu

9. jaanuar 2008

<br />Eesti Ametiühingute Keskliit (EAKL) on taas sügavalt jahmunud janördinud sotsiaalministeeriumi käitumise peale -ministeeriumiametnikud on omaenese tarkusest valmis kirjutanud uuetöölepingu seaduse eelnõu- kuigi ministeerium on korduvaltkinnitanud et eelnõu pole olemas ja see valmistatakse ettesotsiaalpartneritega peetud läbirääkimiste tulemusena.

"Nii olulise seaduse koostamisel peavad osalema tööturu kõikkolm osapoolt- aga näib- et ministeerium jättis kõrvale mitteainult ametiühingud ja tööandjad- vaid isegikoalitsioonipartnerid-" ütles EAKL esimees Harri Taliga. "Jah-toimusid küll formaalsed konsultatsioonid- aga need ei saa asendadaläbirääkimisi. Pealegi pole meid teavitatud isegi konsultatsioonidetulemustest."

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708