9. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson alustas ringkäiku linnaosades

10. jaanuar 2008

<br />Abilinnapea Merike Martinson alustas ringkäiku Tallinnalinnaosades- et saada ülevaade sealsete sotsiaalhoolekande- jatervishoiuasutuste praegusest tööst.

Asudes 2005. aasta lõpul abilinnapea kohale tutvus MerikeMartinson põhjalikult linnaosade sotsiaalhoolekandeosakondade ninglinna hallatavate hoolekande- ja tervishoiuasutustega. "Vahepealoleme vastu võtnud mitmed olulised dokumendid - sotsiaalhoolekandearengukava aastani 2010 koos tegevuskavaga- tervishoiuarengukavaaastani 2015- peatselt kinnitatakse rahvastiku tervise arengukava.See tähendab uusi tegevussuundi ja uuendusi ning minu külastusteeesmärgiks on muudatustega tutvuda-" rääkis abilinnapea. Esimesekslinnaosaks on Martinson valinud Põhja-Tallinna ning äsja külastasta Kopli kolme perearstikeskust Sõle 62. "Kuna linn hakkab peatseltvälja maksma esmaseid toetusi perearstidele- tahtsin kontrollidakeskuste olme- ja renditingimusi- et toetus läheks ikka õigessekohta-" ütles abilinnapea.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708