16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAKL: sotsiaalministeeriumi rünnakud tõestavad meie kriitika paikapidavust

17. jaanuar 2008

<br />Eesti Ametiühingute Keskliidu (EAKL) hinnangul püüabsotsiaalministeerium süüdistada ametiühinguid valetamises seetõttu-et ametiühingud saavad aru töölepingu seaduse eelnõu peidetudeesmärkidest ja tagamõttest ning kritiseerivad selle inimvaenulikkuolemust.

"Kui nõukogude ajal peitsid kirjanikud oma tegelikku sõnumitridade vahele- siis praegu teeb seda sotsiaalministeerium-" ütlesEAKL esimees Harri Taliga. "Tollal sundis selleks tsensuur- tänasaab ka ministeerium aru- et tegemist on häbiväärse katsegaseadustada töötajate õigusetu olukord."

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708