22. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas saavad sügava puudega täiskasvanud intervallhooldust

23. jaanuar 2008

<br />Päevakeskus Käo Täiskasvanute keskus pakub intervallhoiu teenustraske ja sügava vaimu-ning liitpuudega täiskasvanutele alates 18.eluaastast.

Teenust osutatakse Päevakeskus Käo Täiskasvanute keskusesVõidujooksu 18 / Pae 37 isikule- kes vajab ööpäevaringsethooldamist ja kõrvalabi. Ühele kliendile on teenus ette nähtudmaksimaalselt kolm nädalat aastas- neist suvekuudel kuni kaksnädalat. Korraga võetakse intervallhooldusele kuni viis Tallinnaraske ja sügava vaimu- ning liitpuudega isikut. Vastunäidustusekson nakkushaigused- statsionaarset ravi vajav haigus võiüliagressiivsus- mis on ohtlik töötajatele ja teisteleklientidele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708