30. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Euroopa riskiseirekeskus: üha enam inimesi puutub töökohal kokku psühhosotsiaalsete riskidega

31. jaanuar 2008

<br />Töökeskkonnad on uute tehnoloogiate- materjalide ja tööprotsessidejuurutamisega oluliselt muutumas. Muudatused töö kavandamises-korraldamises ja juhtimises võivad tekitada uusi riskivaldkondi-mis suurendavad töötajate stressi ning võivad lõpuks põhjustadavaimse ja füüsilise tervise tõsist halvenemist. Euroopa Tööohutuseja Töötervishoiu Agentuuri uuest aruandest selgub- et peamisedpsühhosotsiaalsed riskid on seotud uute töölepinguvormide-töökohaga seonduva ebakindlustunde- töö intensiivistumise- kõrgeteemotsionaalsete nõudmiste- tööl esineva vägivalla ning töö- jaeraelu tasakaalustamatusega.

Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu Agentuuri direktor JukkaTakala märgib:

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708