13. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna jagati välja Ruta Kruuda fondi stipendiumid

Sihtasutuse Dr Ruta Kruuda fondi nõukogu andis 10. märtsil üle fondi 90 000 krooni suuruse stipendiumi anestesioloog Enno Krossile tervist edendavate ürituste läbiviimiseks- kirjutas Kalev.ee. 30 000 krooni suuruseid stipendiumeid anti välja kaks. Mailis Tõnisson Eesti kohtuekspertiisi instituudist sai stipendiumi varajases nooruses alkoholi tarvitanud laste kroonilise alkoholisõltuvuse ennetamise uurimiseks. Indrek Saar- sisekaitseakadeemia lektor ja Tartu ülikooli doktorant- sai stipendiumi alkoholipoliitiliste meetmete tõhususe analüüsiks. 2008. aasta stipendiumikonkursi teemaks oli: "Alkoholitarbimise mõju Eesti ühiskonnale - kas vajame uut lähenemist?" Stipendiumid anti üle täna Tallinnas toimunud Ruta Kruuda mälestusloengul.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708