2. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Diagnostikakeskuses algavad neuroloogide ja kardioloogide vastuvõtud

Alates 1. aprillist asus AS Tallinna Diagnostikakeskus täitma Eesti Haigekassa lepingut ambulatoorse neuroloogia ja kardioloogia osas- vahendas Raepress. Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on äsja sõlmitud leping  haigekassaga suureks sammuks eriarstiabi kättesaadavuse parandamisel Tallinnas. "Diagnostikakeskus omab suurt potentsiaali nii kõrgekvaliteedilise tehnika kui suurepäraste spetsialistide poolest ning hiljutine diagnostikakeskuse projekt perearstidega "Eriarstiotsus 48 tunniga" tõestas sellise koostöö tõhusust-" ütles Martinson.   Eriarstide vastuvõtud toimuvad aadressil Pärnu mnt 104b  hoones. Lepingu piiratud mahu tõttu võtavad eriarstid vastu lühendatud tööajaga: Kardioloogid esmaspäeval ja neljapäeval kella 9.00-12.00 ja kolmapäeval 16.00-19.00-  neuroloogid teisipäeviti 14.00-17.00 ning neljapäeviti 15.00-18.00. Registreerimine toimub telefonil 666 5130 ja 19091. Aadressil Suur-Ameerika 18 on Tallinna Diagnostikakeskus  alustanud selja (seljavalu) ja liigeste taastusraviga. Füsioterapeut - manuaalterapeut- kelle kasutada on kaasaegne taastusravi aparatuur- võtab vastu teisipäeval ja reedel kella 09.00-16.00. Füsioterapeuti teenust haigekassa kinni ei maksa ja see on tasuline- öeldi Diagnostikakeskusets.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099