13. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Tallinna Keskhaigla Aasta klienditeenindaja 2008

Juba neljandat aastat valis Ida-Tallinna Keskhaigla Hea Teeninduse Kuu raames parimaid klienditeenindajaid- teatas Ida-Tallinna Keskhaigla. Kui siiani osutus valituks kõige enim hääli saanud klienditeenindaja igast registratuurist- siis sel aastal said kõik töötajad oma kandidatuuri ise esitada. Konkurss koosnes kahest voorust. Esimeses voorus tuli lahendada 3 erinevat teenindussituatsiooni- teise vooru 21 küsimust seondusid haigla tegevuse ja klienditeenindaja tööga. Züriisse kuulus 6 liiget- kes hindas teenindussituatsioonide lahenduste puhul töötaja vastutuse võtmist- kliendile ja ettevõttele parima võimaliku lahenduseni jõudmist- loovust- abivalmidust ja korrektset keelekasutust.3. aprilli pidulikul autasustamisel kuulutati välja viis parimat Aasta Klienditeenindajat 2008: Eve Rosin- Magdaleena radioloogia registratuur Ene Kadakas- Erakorralise meditsiini osakonna registratuur Maie Eerik- Magdaleena polikliiniku registratuur Tiina Gustasson- Magdaleena polikliiniku registratuur Mariann Aardmaa- Tõnismäe polikliiniku registratuur  
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099