13. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna Keskhaigla sai uue ravijuhi

Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu valis täna uueks juhatuse liikmeks Gennadi Timbergi- kes hakkab täitma ravijuhi ülesandeid- vahendas Raepress. "Tartu Ülikooli kirurgiakliinik ja Maarjamõisa polikliinik- kus doktor Timberg aastakümneid edukalt töötas-  on Eesti meditsiini lipulaevad ning Lääne- Tallinna Keskhaigla on  saanud endale kindlasti tippjuhi-" ütles haigla nõukogu juht abilinnapea Merike Martinson. "Usume- et ta  suudab Lääne-Tallinna Keskhaigla alustatud reforme lõpule viia."   Gennadi Timberg (s. 1952) lõpetas Tartu Riikliku Ülikooli arstiteaduskonna 1983 ning asus samal ajal tööle Tartu Maarjamõisa Kliinilises Haiglas. Aastast  1986 töötas uroloogia osakonnas kirurg-uroloogina- 1998. aastal sai sama osakonna juhatajaks. Timbergil on kõrgema kategooria uroloogi kvalifikatsioon- ta kuulub Eesti Uroloogide Seltsi- Euroopa Uroloogide Assotsiatsiooni ja Euroopa Uroloogide Komitee Residentuuri Nõukogusse- Balti Kirurgide Assotsiatsiooni juhatusse ja mitmetesse Eesti arstide organisatsioonidesse. Gennadi Timbergi uurimisvaldkonnaks on kusepõiekasvaja ja prostata vähk- ta  on avaldanud arvukalt publikatsioone rahvusvahelistes ja Eesti erialaväljaannetes. Doktor Timbergile  on omistatud Punase Risti III järgu orden meditsiini edendamise eest Eestis (2007).   LTKH ravijuhi koht on olnud pärast senise ravijuhi Maike Parve lahkumist täitmata- jaanuaris konkursi korras valituks osutunud Toomas Tamm  otsustas vahetult enne tööleasumist kohast loobuda.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099