13. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA saatkond toetab rahaliselt Hiiumaa haiglat

Tänavu suveks planeeritud Hiiumaa haigla kirurgiaosakonna remonti ning juurdeehitust on pooleteise miljoni krooniga valmis toetama Ameerika Ühendriikide saatkond- vahendas Kalev Hiiu Lehte. Enamiku kümne miljonini küündivast investeeringurahast peab haigla laenama- kuid 1-6 miljoni krooniga on kirurgiaosakonna ümberehitust lubanud toetada USA suursaatkond Eestis. Hiiumaa haigla peaarst Gennadi Aavik ütles- et mõni kuu tagasi helistati saatkonnast ja pakuti finantsabi ning 18. aprillil tuleb ka saatkonna esindaja haigla projektiga tutvuma. SA Hiiumaa Haigla taotles toetust ka Euroopa Liidust- kuid tulutult- kuna toetust saavad uue korra järgi vaid suured haiglad.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708