14. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare haigla juhtkonnas tuleb muutusi

Esmaspäeval avati Kuressaare haigla kolmele juhatuse kohale kandideerijate ümbrikud. Haigla nõukogu esimees Juhan Nemvalts ütles, et tema jaoks oli positiivne, et kõigile kolmele kohale kandideerisid inimesed, kes dokumendivoorust ka läbi said, kirjutab ajaleht Oma Saar. Tuleva nädala teisipäeval toimub juhatuseliikmete kandidaatidele vestlusvoor ning enne seda Nemvalts kandideerijate nimesid avalikustama ei soostunud. SA Kuressaare Haigla nõukogu kuulutas välja konkursi uute juhatuseliikmete leidmiseks, kuna seniste juhatuseliikmete (esimees Viktor Sarapuu, ravijuht Reet Tuisk ja haldusjuht Rein Telling) viieaastased volitused lõpevad 30. aprillil.
Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708