22. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SA Tartu Ülikooli Kliinikum ja Tartu Kultuurkapital kuulutavad välja konkursi Kliinikumi preemiale

Kliinikumi preemiaga tunnustatakse teenekaid eesti arste- kes oma silmapaistva tegevusega on andnud olulise panuse Eesti tervishoiu ja ühiskonnaelu arengusse- on kaasa aidanud eesti tervishoiu üldisele arengule- selle maine tõstmisele üldsuse silmis ning eesti inimese tervise parandamisele- teatas Tartu Ülikooli Kliinikum. Kliinikumi preemiat antakse tänavu välja juba kümnendat aastat järjest- eelnevail aastatel on preemia laureaadiks valitud prof. emer. Arvo Tikk- prof. emer. Endel Tünder- prof. emer. Vello Salupere- prof. emer. Ain-Elmar Kaasik- dr Vello Ilmoja- prof. Toomas Sulling- prof. emer. Lembit Allikmets-  prof. emer. Karl Kull- prof. emer. Rein Teesalu ja dotsent Jüri Samarütel. Vastavalt preemiastatuudile on kandidaatide esitamise õigus kõikidel Eesti tervishoiuasutustel- Tartu Ülikooli arstiteaduskonnal- kõikidel erialaseltsidel- Eesti Arstide Liidul ja  Eesti Haiglate Liidul. Iga institutsioon saab esitada ühe kandidaadi. Iga kandidaadi kohta peab ülesseadja esitama kirjalikult elulookirjelduse ja lühikese põhjenduse. Preemia annab laureaadile üle SA Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur 21. mail 2008. a. kliinikumi konverentsil Ateena konverentsikeskuses.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708