29. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prantsusmaal tekkis marutaudioht

Prantsusmaa Põllumajandusministeerium annab teada- et Prantsusmaal seni kehtinud marutaudivaba olukord on oma kehtivuse kaotanud. Nimelt diagnoosis Pariisi Pasteuri Instituut käesoleva aasta veebruaris koeral marutaudi- mille tekitajaks osutus oktoobris 2007 Marokost imporditud koeralt pärit marutaudiviirus- teatas tervisekaitseinspektsioon. Sellega seoses on Prantsusmaal järgmised piirkonnad kuulutatud marutaudiohtlikeks: Gers (Auch`i linn ja selle ümbrus) Seine-et-Marne (Grandpuits`i ümbrus) Galvados (Lisieux linn- Thuryttarcourt küla ja nende ümbrus) Prantsusmaa teistes piirkondades on marutaudioht väike- kuid mitte välistatud.
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708