Autor: Violetta Riidas • 2. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaminister Ansip andis puudega lapsi toetavale fondile üle aukonsulite annetuse

Tartu maakond, Tammistu, 1. juuni 2008 - Peaminister Andrus Ansip andis tänasel lastekaitsepäeval Rootsis loodud puudega lapsi toetavale Agrenska fondile üle Eesti aukonsulite annetuse 30 000 krooni.

Reedesel peaministri vastuvõtul edastasid Eesti aukonsulid Ansipile isikliku annetuse Eesti puudega laste heaks. Valitsusjuht andis täna annetuse üle Agrenska fondi juhatuse esimees professor Tiina Talvikule.

„Eestil ei saa kunagi olema igas riigis oma saatkonda, kuid aukonsulid aitavad muuta meie diplomaatilist esindust maailmas laiemaks ja efektiivsemaks,“ ütles peaminister Ansip ning lisas, et need on inimesed, kes teevad Eesti heaks tööd selle eest tasu saamata. Eesti aukonsulid kõigilt kontinentidelt külastasid Eestit kolmapäevast laupäevani. Tallinnas toimus ka Eesti aukonsulite viies konverents.Agrenska Fond, mille patroon Eestis on proua Evelin Ilves ja Rootsis Tema Majesteet Kuninganna Silvia, lähtub oma tegevuses puudega inimestele võrdsete võimaluste loomise põhimõttest – alates varasest lapseeast kuni osalemiseni tööturul. Eesti Agrenska arendab abivõimalusi, mis toetavad mitte üksnes puudega last, vaid eeskätt tema peret kui tervikut.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099