Autor: Triin Tabur • 27. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa kutsub koolitervishoiu seminaridele

Tartus ja Tallinnas toimuvad 26. ja 29. augustil koolitusseminarid „Koolitervishoid – orienteeritus tulemuslikkusele“, mis on suunatud kooliõdedele- ja arstidele, aga ka koolitervishoiuteenust osutavate organisatsioonide juhtkonna esindajatele ja koolitervishoiu meeskonna liikmetele.

Koolitustel käsitletakse järgmisi koolitervishoius vajalikke teemasid:

• õpilaste rühihäirete avastamine ja ennetamine• koolivägivald ja õpilaste aktiivne nõustamine• koolitervishoiuteenuse hindamiste e. auditite tulemused• koolitervishoiu kvaliteedi arendamine läbi koolitervishoiutöötaja nõustamise

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099