Autor: Katre Pilvinski • 8. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Boehringer Ingelheim laiendab onkoloogiliste ravimite nimekirja

Boehringer Ingelheim laiendab arendusjärgus olevate onkoloogiliste ravimite nimekirja paljutõotavate andmetega esimese Plk1 inhibiitori klassi kuuluva ühendi.

BI 6727 kohta, mis kujutab endast üliselektiivset Plk1 inhibiitorit ja esindab ettevõtte Plk1 programmi viimaseid edusamme

Boehringer Ingelheimi poolt uuritava kõige paljutõotavama rakutsükli kinaasi inhibiitori BI 6727 kasutamisel täheldati julgustavaid tulemusi I faasi uuringus kaugelearenenud pahaloomuliste kasvajatega patsientide ravis, kes ei olnud reageerinud muule ravile.1 Need andmed, mida tutvustati 20. EORTC-NCI-AACR-i sümpoosioni plenaaristungil ja ametlikul pressikonverentsil Genfis (Šveits), on märk ettevõtte jätkuvast pühendumisest uuenduslike vähiravi mooduste uurimis- ja arendustööle valdkondades, kus esineb olulisi katmata meditsiinilisi vajadusi. Boehringer Ingelheimi uurimistöö on peamiselt keskendunud kolmele valdkonnale: angiokinaasi inhibeerimine, signaali transduktsiooni inhibeerimine ja rakutsükli kinaasi inhibeerimine, mille esindajaks on ka BI 6727.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099