Autor: Violetta Riidas • 27. jaanuar 2010
Ainult tellijatele

MediCap Holding OÜ juhatus laienes

MediCap Holding OÜ nõukogu valis juhatuse uueks liikmeks Rainar Aamisepa, kes astus ametisse täna, 27. jaanuaril. Juhtkonna tugevdamine on tähtis samm grupi laienemisstrateegia elluviimisel Balti riikides ja Skandinaavia regioonis, grupi juhatuse esimehena jätkab senine MediCap Holding OÜ juhataja Erki Mölder.

MediCap Holding OÜ kontserni ettevõtete eesmärgiks on pakkuda nii arstidele kui patsientidele kaasaaegseid ning kvaliteetseid teenuseid meditsiinivaldkonnas. Hetkel ollakse keskendunud peamiselt laboridiagnostika ja kehavälise viljastamise tegevusaladele. Baltimaade ning Skandinaavia regiooni turud on konsolideerumas ning praegu on grupi juhatuse esimehe Erki Mölderi sõnul õige hetk kasvustrateegia elluviimiseks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708