Autor: Siret Trull • 11. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uuring: GlaxoSmithKline on Suurbritannia kõige mainekamate ettevõtete esikümnes

GlaxoSmithKline (GSK) on Suurbritannia elanike hinnangul kümne kõige mainekama ettevõtte seas, paigutudes uuringufirma Reputation Institute läbiviidud rahvusvahelise uuringu tulemusel maailma kõige mainekamate ettevõtete edetabelis kaheksandale kohale. Võrreldes eelmise aastaga tõusis GSK kümne koha võrra ning on tänavu ainus ravimifirma edetabeli tipus.

„Tarbijate niivõrd kõrgetasemeline tunnustus teeb kahtlemata rõõmu ning näitab, et töötame õigeid väärtusi silmas pidades. Tähelepanuväärne on, et GSK on ainus ravimifirma, kes kõige mainekamate ettevõtete esikümnesse tõusis,“ lisab Gennadi Nikolajev, GlaxoSmithKline Eesti arendusjuht.

Alates 2006. aastast viib Reputation Institute Suurbritannia elanike seas läbi Global Reputation Pulse uuringut, mille eesmärgiks on hinnata ettevõtete mainet nende usaldusväärsust, tunnustatust ja üleüldist väärtust silmas pidades. Uuringus hindavad tarbijad üle 1000 ettevõtte, mis tegutsevad 24 erinevas ärisektoris ja 27 maailma riigis, mistõttu on tegemist suurima ettevõtete maine uuringuga maailmas. 2010 edetabeli liidriteks on Rolls-Royce, Cadbury ja Marks Spencer.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708