Autor: Violetta Riidas • 16. september 2010
Ainult tellijatele

Lääne-Tallinna Keskhaigla krediidireiting on eeskujulik

Lääne-Tallinna Keskhaigla15. september 2010PRESSITEADE

Lääne-Tallinna Keskhaigla AS (LTKH) tunnustati kui “väga heade” 2009 majandustulemustega ettevõtet. Krediidiinfo AS tunnistas Lääne-Tallinna Keskhaigla 2009. aasta majandustulemuste reitingu “väga heaks” (AA). Antud tasemega krediidireitingut omavad Eestis 10% kõigist tegutsevatest ettevõtetest. Krediidiinfo hindab koostöös maailma suurima krediidihinnanguagentuuri Experianiga igal aastal Eesti ettevõtete majandus ja finantsnäitajaid ning arvutab nende põhjal välja krediidireitingu. Samuti annab hinnangu ettevõtte riskitasemele. See tähendab töötleb firmade majandusaruandeid ja arvutab igal aastal bilansside ja kasumiaruannete baasil välja ettevõtte reitingu, mis annab hinnangu ettevõtte finantsolukorrale ja üldolukorrale ning näitab trende lähiaastateks.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708