Autor: Violetta Riidas • 16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lääne-Tallinna Keskhaigla krediidireiting on eeskujulik

Lääne-Tallinna Keskhaigla15. september 2010PRESSITEADE

Lääne-Tallinna Keskhaigla AS (LTKH) tunnustati kui “väga heade” 2009 majandustulemustega ettevõtet. Krediidiinfo AS tunnistas Lääne-Tallinna Keskhaigla 2009. aasta majandustulemuste reitingu “väga heaks” (AA). Antud tasemega krediidireitingut omavad Eestis 10% kõigist tegutsevatest ettevõtetest. Krediidiinfo hindab koostöös maailma suurima krediidihinnanguagentuuri Experianiga igal aastal Eesti ettevõtete majandus ja finantsnäitajaid ning arvutab nende põhjal välja krediidireitingu. Samuti annab hinnangu ettevõtte riskitasemele. See tähendab töötleb firmade majandusaruandeid ja arvutab igal aastal bilansside ja kasumiaruannete baasil välja ettevõtte reitingu, mis annab hinnangu ettevõtte finantsolukorrale ja üldolukorrale ning näitab trende lähiaastateks.

“Tegemist on praktiliselt kõrgeima krediidireitinguga, mis näitab, et LTKH on stabiilne ja jätkusuutlik ettevõte ka tegelikult sellisel keerulisel majanduslanguse perioodil. AA krediidireitingu vääriliseks hinnati sel aastal 10% Eestis tegutsevatest ettevõtetest. Esmakordselt jõudis nende hulka ka meie haigla. “ütles LTKH juhatuse esimees Boris Kirt ja lisab, et selline “väga hea” tulemus tunnustab kõiki keskhaigla töötajaid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099